08 September 2010

Bloggmörker

STOCKHOLM Det har inte varit mycket aktivitet på bloggen på sistone, som någon kanske märkt. 

Jag tänker inte be om ursäkt för det, men förklaringen är att tillvaron på sistone varit tillräckligt späckad som det är – en lång räcka av sociala evenemang av alla tänkbara slag. 
Den uppmärksamme kan exempelvis hitta mig här: http://yourlife.nu/artiklar/2010/vimmelbilder-fran-yourlifes-lanseringsfest, på fotot mellan de av herr och fru Lars Kepler och Louise Boije af Gennäs.
Har knappt hunnit betala räkningar sedan början av augusti! Idag ska jag röja i all administrativ bråte som ackumulerats i min lilla lägenhet, och vågar inte tänka på vilka viktiga papper som kan tänkas dyka upp i botten av högarna.

MEN jag skulle ha bloggat en aning mer, om det inte vore för att jag faktiskt lyckas logga in på bloggen! 
För en tid sedan mixtrade jag, i samband med att jag skapade ett Google Calendar-konto, med mina Google-användarnamn och inloggningsuppgifter, och det tycks ha fått till konsekvens att jag inte längre kan logga in som vanligt här (och heller inte får vissa listmail, buhu). 
Detta inlägg har jag skrivit genom den så kallade mailblogg-funktionen, det vill säga att jag skriver texten i ett enkelt mail som jag skickar till systemet. På det sättet kan jag förstås bara skriva vanlig text, det vill säga inte lägga ut några roliga bilder, enkelt skapa länkar eller annat bloggigt. En vacker dag ska jag försöka lösa detta genom att mixtra lite mer med systemet – men nu måste jag packa och dessförinnan göra tusen andra saker, för imorgon bär det av *hem* till New York.

Gunilla

P S Vissa av er kan förstås följa mig på Facebook. Där har jag varit lite mer aktiv på sistone. 
Jag lägger dock bara till personer som jag träffat/känner där.

3 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Eh, "om det inte vore för att jag faktiskt *inte* lyckas logga" skulle det såklart ha stått.
  Jag kan alltså inte ens logga in för att göra sådana ändringar, eller för att ta bort inlägget...

  ReplyDelete
 3. Tydligen tänkter pastor Fred "God hates Sweden" Phelps församling bränna Koraner på lördag oavsett om Terry Jones gör det eller inte. Och Jones verkar luta åt att försöka använda sitt hot som påtryckningsmedel, trts at han nyss hade backat. HUjedamej!

  ReplyDelete