17 September 2010

Tillbaka som bloggadministratör

NEW YORK Oj, nu har jag knäckt inloggningsmysteriet. Det var knepigare än jag trodde. Har alldeles för många google-identiteter.
Vi får se om detta framsteg genererar några nya blogginlägg framöver. Det finns i alla fall otroligt mycket obloggat från de senaste månaderna...men jag måste egentligen jobba. Känner ni mig rätt är jag snart tillbaka med nya bloggtexter!

/Gunilla

2 comments:

  1. Welcome back! - och kolla in det här klippet med åretrunt-skidåkning i Dubai. Just det: backen och liften ligger inom ett av Dubais massiva shoppingcentra, i närheten finns hotell, restauranger, teater och allehanda lyxbutiker. Såg ett inslag på BBC om stället och letade upp detta klipp med den inbyggda skidbacken där man håller temperatur strax under noll och tusentals ton med snö, trots att det råder fyrtiogradig hetta ute i det fria.

    http://www.youtube.com/watch?v=DycMJc-Ow-E

    ReplyDelete
  2. Tack, Magnus! Jag får kolla in klippet när jag även löst mitt andra problem: att jag inte kan kolla några som helst bild- och ljudfiler, p g a fel på Flash och div insticksfiler. Hoppas ett besök på en Genius Bar/Apple Store räcker - ikväll ska jag dit! Ny Apple Store på Upper West Side!

    ReplyDelete