06 April 2011

Personal shopping

NEW YORK
Någon mer än jag som är lite nyfiken på vad det egentligen var för present som drottningen köpte till kungen på Beretta?

Uppdatering: Idag besökte jag butiken, det gick ju inte att motstå! Affären var rena rama mini-varuhuset i tre våningar för kungar och andra jaktintresserade, med mängder av kläder och attiraljer för en lyckad jakt.
Märkligt nog förnekade försäljaren att det hade varit någon svensk shoppande drottning i faggorna, men eftersom hon ändå visste att en sådan hade varit ”i närheten” igår anar vi att det var en ren lögn.
Edward ville ha en picknick-korg och ett etui med numrerade snapsglas; jag ville ha en khaki-färgad skjortklänning – och båda förundrades vi av ett märkligt vinflaskställ konstruerat av jakttroféer (horn av något slags djur).
En fantastisk butik, på det hela taget! På lördag kan ni möjligen höra något om den i radion, mer information kommer. Se även Pontus Hööks blogginlägg om förrgårdagens händelser här samt detta: http://www.edwardblom.se/2011/04/07/min-fiancee-om-drottningens-snedsteg

/Gunilla

No comments:

Post a Comment