07 July 2007

Nedräkning...

NEW YORK Nu har jag inte många timmar kvar i New York... Snart är det dags att åka till en annan plats – mitt på jorden, mitt under solen, som det hette i barnprogrammen på 70-talet. Fast nä, jag fick ingen biljett till Ecuador, så det är inte dit jag ska. Och jag ska inte till ekvatorn. Men åt det hållet.
För första gången ska jag till en metropol som ska vara tre gånger så stor som New York!!! Men först ska jag tillbringa tio dagar i en något mindre stad i samma land... Snart dags för äventyr, med andra ord. Vi hörs!

/Gunilla

4 comments:

 1. Det måste nästan vara Mexico City. Right?

  //Stefan

  ReplyDelete
 2. Haha, det var inte så svårt, va?!

  ReplyDelete
 3. Nope - fast inte givet för mig som aldrig varit där eller ens på väg dit i tanken! Men jag blir avis på dig. Jag vill också åka till Mexico City. Dock, senast jag räknade efter så hade jag varit i 38 delstater i USA. Varit eller kört igenom alltså, inte mellanlandat. Sedan dess har det kommit till en eller ett par tror jag. Det blev en sport att räkna när jag insåg hur många det var för typ 25 år sedan. Slår du det?

  //Stefan

  F-n, jag måste nog dra igång en egen blogg. Kan inte bara snylta på Stig-Björns och din. Det är ju kul att skriva ...

  ReplyDelete
 4. Stefan,

  Det är nog många bloggare som smygstartat som "snyltbloggare"...

  Jag slår absolut inte dina 38 amerikanska delstater! Vilka jag varit i kan du se här:
  http://gunillakinn2867.sitewelder.com/content.html?page=8
  Fyllde i kartan för ett år sedan, men tror inte det finns behov av uppdatering (tyvärr). (Världskartan är uppdaterad).

  Svårt att förstå att jag aldrig varit i Mexico City tidigare (utom nu på flygplatsen)! Där händer det massor som är hur spännande som helst, vad det verkar.

  ReplyDelete