21 October 2007

Söndagsfulblogg

NEW YORK Brittsommaren här i New York fortsätter, med strålande sol och klarblå himmel så gott som varje dag. OK, ibland är det riktigt grått och regnigt, men mest som omväxling. Och dollarn står i 6:40:– – så vad gör ni i Stockholm (Uppsala, Västerås, Östersund, Göteborg, var ni nu finns, jag har ju ingen aning)? ;-)???

Och vad gör jag här? Ja, det kan man fråga sig. Oktober har varit en osedvanligt seg månad, jag som brukar skicka iväg massor av införsäljningsförslag och idéer och uppslag till redaktörer varje dag har knappt fått iväg ett enda sådant på flera veckor (och dem jag har fått iväg har dessvärre bemötts med tack-men-nejtack). Skyller detta på att inte ha mitt vanliga effektiva mailprogram, smörjolja har liksom blivit till sirap.

Allt blir bättre med ny dator och ny månad, hoppas jag! (Men än en gång, denna lånedator har verkligen varit en riktig välsignelse.) Den 26 oktober kommer operativsystemet Leopard, och åtminstone mina Mac-butiker har kalas då (Tekserve Leopard Release Party och Apple Store). Själv är jag söderöver då. Men det är en annan historia.

/Gunilla

1 comment:

  1. Jag har kommit hem från sjukhus och njuter av att vara hemma och kunna titta på sjukhus. Däremellan har jag lagat mat.
    Vädret har varit grått här under helgen men det var fint i veckan.
    Vad dollarn beträffar så planerar jag att shoppa loss ;), har redan shoppat en del på amerikanska sajter. Lär fortsätta.
    Planerar roomiesarna för sin flytt nu?

    ReplyDelete