NEW YORK Kvällens måltid: grillad sparris, rosmarinost, Harlemlagad fläskkorv från Citarella (med anis och timjan? väldigt god, i italiensk stil kan man nog säga), inlagda torkade tomater samt lite valnötter och ett glas Valpolicella (rött vin). Smaskens!
/Gunilla
15 November 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Låter gott.
ReplyDeleteÄr emellertid inne på mer hälsostuk i maten just nu. www.tasteline.com och deras veckobrev är min källa till inspiration. Deras minestrone-soppa har varit återkommande lunchmat för mig. Gillar soppor. Man blir inte så däst.
/Stefan
Detta var såklart hälsokost!
ReplyDeleteHåller dock med dig om att Tasteline är bra. Läser inte där regelbundet, men söker jag ett recept på en viss rätt hittar jag alltid något där.
Annars är Margit Richerts blogg nätets bästa inspiration för modern husmanskost, tycker jag:
http://gittosmat.blogspot.com.