30 November 2007

Rösta på resmål

NEW YORK Månaden ut kan ni rösta på vart ni tycker att jag ska resa i vinter här till vänster. Läs mer här.

/Gunilla

6 comments:

 1. Ok 1 stryk Jordanien från din vilja åka till lista, vi kallar det mellanösterns Eslöv. Tråkigare ställe finns nog inte. Sen ett ny gammalt alternativ är att åka till Indien för att hälsa på och kanske göra några jobb ihop?

  Välkommen!

  ReplyDelete
 2. Jag röstade på Libyen, dels för att där finns nog att skriva om. Khaddafi har gått och blivit snäll...??
  Libyen har köpt en massa robotmissiler från Frankrike, det efter att de bulgariska sjuksköterskorna precis släppts! Libyen känns ju lite "outforskat" rent medialt.

  Sen om du bara ska åka på semester röstar jag på Sardinien. Du gillar ju matlagning så det Sardinska köket kanske kan vara nåt!! :)

  ReplyDelete
 3. Hej Martin,

  Vad kul att se dig här! Bokmärket till din fina blogg försvann med min dator, men nu ska jag börja läsa den noggrannt igen. (Alla som ser detta, läs genast Martins transitblogg. Hardcore-fältarbete från ... New Delhi, verkar det som att det till sist blivit! Och så får ni Martins fantastiska fotografier på köpet. Samt lite insikt i frilanssliteriet.)

  Hehe, det är väl Amman som är Mellanösterns Eslöv, isåfall... Men jag vill ju till Petra! Nå, ingen akut resplan, kanske, det ligger väl kvar.

  Indien dock, mycket bra förslag! Dit skulle jag ju kunna åka hur mycket som helst utan att direkt upprepa mig. Har ju bara doppat tån ännu, massor av platser återstår att besöka (New Delhi inte minst, men även Rajastan, Kerala, Lakhastan eller vad det heter och lite annat). Och så finns ju Sri Lanka nästgårds! Hmmm, vi kanske borde diskutera detta...


  Peter,

  Ja, Libyen är mycket hett! Det har varit en del svenska journalister där, dock inte så många. Jag har en idé till ett reportage med svenskintresse som skulle kunna vara lämpligt att göra.

  Och Sardinien måste jag ju till, har rest sjukt mycket i Italien men aldrig varit på Sardinien (vilket nästan alla i min familj har, bara en så'n sak). Men jag åker ju aldrig på "bara semester"... Maten, absolut!


  Till alla,

  Tack för alla kommentarer, här och i föregående inlägg (ska snart svara på de förslag jag inte besvarat hittills. Tänk att det finns så många intressanta länder, man blir ju alldeles vimmelkantig!!! Fortsätt gärna skriva.

  ReplyDelete
 4. Jag tycker du ska aka till Iran, det ar klart intressant. Mojligtvis kan det vara svart att resa ensam och som kvinna (jag var varken) men det finns mycket att se...Teheran, bergen norr om Theran, Shiraz, Persepolis etc.

  Skulle jag vara lite mer affarsmassig skulle jag skriva att du skulle aka till Colombia och bo i var fina lagenhet i Bogota www.checkin.se/colombia....

  ReplyDelete
 5. Iran ligger myckt bra till, hehe. Menar du att ni inte har någon fin lägenhet i Teheran?! ;-)

  Och Colombia ligger ju kvar... Kanske bör spara den västra hemisfären till senare tilfälle än just januari.

  ReplyDelete
 6. Jag har tjejkompisar som har rest i par om två till Iran. DET har varit krångligt. Många frågor om var är deras män etc., trots att de har varit kläda enligt kutym. Hitta en respartner först, sedan skulle jag överväga Iran. Och jag vill följa med i din resväska.

  ReplyDelete