15 March 2008

Gröna stories

NEW YORK Skulle någon i läsekretsen kunna föreslå den bästa tidningen att läsa/skriva i, för material om hälsa/mat/ekologi/livsstilsstrender. Må bra? Camino? Någon annan publikation som jag missat? Bra dagstidningsavdelningar som kan behöva den typen av material?
Jag skriver regelbundet i Ekolådans Veckans eko och har lite andra grejer på gång att publiceras i en viss mattidning framöver, samt ska försöka föreslå material till en viss dagstidnings näringslivsbilaga. Men det vore roligt att göra något mer på området från USA. Det händer ju massor här – för några år sedan var det lite svårt att sälja in sådant, men nu är tiden snudd på övermogen.

Min bror som snart dyker upp här på besök skrev för övrigt till min förvåning idag att han "är väldigt inne på hälsa/hälsosam mat" och därför "är mkt intr. av dylika mataffärer, caféer och restauranger". Så jag håller på och sätter ihop ett finfint program åt honom i huvudet (nå, det blir nog uppblandat med en hel del andra aktiviteter också, typ shopping och ishockey).

Apropå Camino, dessa ekotvättbollar som jag hittade på deras hemsida verkar för bra för att vara sanna – rent utan tvättmedel!

/Gunilla

No comments:

Post a Comment