14 January 2009

Bloggbävning

STOCKHOLM Niclas Lövkvist om bloggdrevens förhållande till redaktionerna hos Newsmill. (Om detta är det tredje bloggdrevet, vilka var de två andra? FRA, förstås, men mer?)

/Gunilla

7 comments:

 1. Ipred var nummer två. Jag nominerade dig i en kategori till Stora Bloggpriset. Men du är för bra :D
  /oscar

  ReplyDelete
 2. Aha, ja, Ipred, förstås. Jag misstänkte det, men orkade inte riktigt kolla upp saken. Har inte själv orkat engagera mig i just det...

  Tack för nomineringen, vad snällt! :-)

  ReplyDelete
 3. Har precis kommit hem. Grattis till ett bra seminarium. Det blev jättebra. Synd bara att jag fick blackout två gånger. Jag tyckte jag hade en viktigt konklusion av mitt förvirrade inlägg. Låt mig upprepa:

  Eftersom det var ett politiskt projekt så blir ju den icke-sanna historien/argumentationan en jävla björntjänst gentemot alla kvinnor som har ett verkligt behov av skydd mot misshandel. Att inte slåss med blanka svärd utan nyttja påhittade argument skadar faktiskt de verkligt behövande. Det är så synd att de inte fattat det.

  I Stockholm säljer de nu ut alla Gömda och Asyl från Piratförlaget som det står "En sann historia" respektive "Den sanna fortsättnignen på Gömda" på för ett pris av 39 kr. Butikens inköpspris var omkring 10 kr. Deflation! Moraliskt och eknomiskt.

  Det var i alla fall riktigt intressant att få vara med idag. Tack!

  /S

  ReplyDelete
 4. Tack själv! Visst har du rätt i att det är mycket märkligt att ta till icke-sanna argument när det finns så många starka och sanna i sammanhanget.

  Bland Google-annonserna här på sidan dyker det ibland upp information om att böckerna finns för 1:- på Tradera. Jag har inte kollat om det stämmer...

  ReplyDelete
 5. Äh, nu funkar visst länken. Glöm vad jag skrev...

  ReplyDelete
 6. 1 kr på Tradera betyder nog bara att det är startkursen för en auktion med bud.

  Priset 10 kr per bok är iaf bekräftat. Det betyder att de jobbar hårt på att inte förlora allt på varulagret med "falska" böcker. Vad är den etiska domen över det?

  /S

  ReplyDelete
 7. Jo, jag fattade att det är en auktion. Det såg bara så komiskt ut att ha de annonserna här...

  Din fråga kan jag inte svara på, intressant!

  ReplyDelete