30 January 2009

Fokusflytt

STOCKHOLM Nu har jag langat iväg en debattartikel om en av många intressanta aspekter av Gömdagate-bevakningen, till en branschtidning. Jag återkommer med information om var och när den publiceras.
Tillsvidare kan ni lyssna på ett riktigt bra inlägg av Lars Westerberg, en bit in i dagens OBS. Finns på P1:s hemsida. Citat, med en släng åt Kadhammar och andra skribenter som ifrågasatts här på bloggen med anledning av detta tidigare:
"Låt oss tala om drevet så slipper vi tala om tystnaden."
/Gunilla

4 comments:

 1. Tack Gunilla för din observationsförmåga trotts avståndet. jag har letat hela dgen och blev så glad att hitt länken som du la upp kring detta.

  Jag ser att du följer hur historien om Gömda utvecklas.

  Tack för att du är objektiv och har hellikopterperspektiv.

  Hoppas du har bra kontakter och följer Ingrids, Ann Helens och daaddys blogg, paralellt med att du kikar in på Monicas och public Service kanalerna för föräldrars skull .


  TACK!

  Leroy

  ReplyDelete
 2. Bra kontakter vet jag inte, men jag följer garanterat typ allt som skrivs...

  ReplyDelete
 3. När jag skrev att det som händer är STORT så beror det på att det måste vara ovanligt att en sådan här nationell affär uppmärksammas utomlands. Jag är tämligen övertygad om att den debatt som har förts och som tack och lov fortfarande förs, den kommer också att innebära STORA förändringar i "literary hoax gengren" i Sverige.
  Delar av förtjänsten för denna (förhoppningsvis) positiva utveckling är naturligtvis Monica Antonssons fina arbete, hennes integritet och råg i ryggen men även ditt arbete för att föra ut debatten till vidare kretsar. Den kan inte tystas nu.

  ReplyDelete
 4. Precis, fokusförskjutning är vad det handlar om. Det är otäckt att se hur Liza kan gömma sig, hur media är tysta igen istället för att faktiskt göra som man borde göra - ställa Liza och Mia mot väggen.

  ReplyDelete