17 February 2009

Me love Flashback ;-)Jag såg att någon på Flashback undrade om det där med Peter Althin. Här ser ni hans olika roller, på hans egen hemsida:/Gunilla

13 comments:

 1. Kan bara hålla med!

  Din artikel är otroligt välskriven och jag hoppas att fler nu sätter sig in i detta på djupet.

  ReplyDelete
 2. Hej Gunilla, jag har just läst ditt inlägg på Svt Opinion och jag tycker det är fantastiskt bra skrivet. Jag är uppriktigt STOLT över att vi faktiskt HAR flera duktiga OCH modiga människor i dtta land som VÅGAR stå upp för denna sak. Nu ser jag starkt fram emot kvällens debatt, sen blir det till att följa fortsättningen på nätet, SOM vanligt. Hoppas bara att Janne Josefsson inte fegar ur denna gång. Stå på dig du också Janne, jag har alltid gillat dig, gör mig inte besviken en gång till, snälla!!!

  ReplyDelete
 3. Tack, Ingrid! Janne har fått lite tips på saker att säga. ;-)

  ReplyDelete
 4. Jag såg att du laggt upp Althin.

  Det syns ju i högra spalten på denna artikeln vad han läste och att han fått en vacker dedikation: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article221731.ab

  (Undrar från vem av dom)

  Leroy

  ReplyDelete
 5. Kanske bäst att "spara" en kopia så dom inte ändrar i arkiven.

  Leroy

  ReplyDelete
 6. Aha, bra spanat, Leroy..! Ja, man undrar ju vad en lagfaren jurist, i detta fall en riktigt rutinerad brottsmålsadvokat, tänkte om Asyl! Jag mailade i december d v s asylrättsjurister för att få deras synpunkter, men de hade inte läst Asyl från första början. Man skulle ha kontaktat Peter A för ett halvår sedan och bett honom reda ut saken...

  ReplyDelete
 7. Skrev fel ovan, jag menar förstås att jag mailade *diverse* jurister.

  ReplyDelete
 8. Ja Gunilla!

  Jag brukar ju säga att det vore intressant att se Althin och Silbersky lägga handen på lagboken och bibeln och diskutera ett mål som rör etik o moral samt sanningsinehåll i denna historia där samhället inte skött utredingar objektivt och FN Deklarationen om Barns rätt har kränkts. Liza och Mia har påverkat utredningar och barnen har misst möjlighet att få bilda sig egna uppfattningar om sina 2 föräldrar. Man valde att ta i stället för att ge. Redan då dom möttes så försvann papper och nycklar. Vems initiativ var det.? VARFÖR?

  Liza,Mia och Svensk myndigheter gjorde fel. Dom tog ifrån barn sin rätt. Dom lät inte få prövat om hotbild eller om den andre föräldern var lämpad dom undersökte inte ordentligt. Var dessutom poltiker inblandade i ASYL -Breven så skall ju det upp.

  Leroy

  ReplyDelete
 9. Jag förstår att du gillar FB, Gunilla, för FB gillar ju dig! ;-)

  Jag vet annars inte om jag skulle hänga upp mig så mycket på Althin och Silbersky; hela landet är fullt av duktiga jurister. Just nämnda två råkar vara två av de namnkunnigaste. Men vadå!

  Men visst är Althins dubbla stolar ett trovärdighetsproblem. Lägg därtill också hans riksdagsuppdrag så blir det en riktig skön soppa.

  ReplyDelete
 10. Ok Tristan. Beatrice och Bodström, Borgströms ev inblandning samt andra poltiker och agendor?

  Vad har man då

  (En ännu värre soppa.)

  Leroy

  ReplyDelete
 11. Men som du sett så handlar detinte om dubbla stolar det handlar om tusentals dockument och flera stolar.

  Leroy

  ReplyDelete
 12. Ja, det finns verklige riktigt många soppor i denna soppor! Eller så är det som Per Svensson skrev, en lasagne.

  ReplyDelete