07 February 2009

Gunilla åter i den mobila communityn

STOCKHOLM Bättre sent än aldrig?! Från och med nu kan den som vill ringa mig på mitt vanliga 0708-mobilnummer. (Det har varit en lång story som involverar en mobiltelefon kvarglömd i en ficka i New York, Stockholmstelefoner som dessvärre inte gått att ladda upp, sedvanligt SIM-kortsstrul och lite annat. Ganska snart, någon gång i december, vande jag mig helt enkelt av vid att använda mobiltelefoner. Men det funkar förstås inte i Stockholm – jag är ju en ickeperson här redan som det är...!)

Jag använder nu en lånad telefon (tack, U!) som jag inte helt och hållet vågar lita på att jag begriper mig på. Därför vågar jag inte riktigt uppmana er att skicka SMS, lämna meddelanden eller liknande. Ring och testa om jag svarar! Men för det mesta får man, som sagt, enklast tag på mig hemma, på mitt vanliga hemnummer. Jag är hemma för jämnan, nästan (eller var framför allt tidigare, vågade knappt gå ut när jag väntade samtal...).

Till alla som älskar att reta mig för trassel med mobiltelefoner kan jag bara säga: Kom tillbaka när ni själva försökt leva parallella liv i åtta år. ;-)

Jag är i Stockholm till den 11 februari (om jag inte ändrar min biljett igen, man vet aldrig).

/Gunilla

No comments:

Post a Comment