25 February 2007

Blott finska hotell mousserande krusbärsvin har

NEW YORK Just det, jag har ju lovat att redovisa alla goodie bags jag norpar åt mig, eller hur?!
Vare sig någon bryr sig eller ej, here goes: I tisdags var jag på en trevlig presentation i Stockholm av ett designhotell i Helsingfors. Hade missuppfattat inbjudans angivelse om cocktail 17–18 som att man kunde dyka upp under denna tid, men givetvis borde jag ha varit där kl 17.00. Nu dundrade jag pinsamt nog in när allt var nästan över...

Anyway, förutom att vi fick varsin drink och små mumsiga snittar fick vi en goodie bag. Påsen innehöll presentation av hotellet/pressmaterial i form av tryckta menyer och en CD ROM-skiva, samt 1) en liten rar flaska utmärkt god finskt mousserande vin (gjord på krusbär och vita vinbär!!!) 2) ett mörkt finskt rågbröd och 3) en ask salmiaktabletter. Om ni någonsin läser en artikel där jag rekommenderar hotell Klaus K i Helsingfors kan ni alltså betrakta mig som mutad.
Men vi får väl se om jag alls lyckas ta mig till Finland inom en snar framtid... (Hoppas förresten det, det var alltför länge se'n sist.)

Bröd och vin fick senare på kvällen åka med till en vacker, bedagad våning i Gamla stan, där jag hälsade på goda vänner och nu alltså slapp komma tomhänt. Vi klunkade glatt i oss krusbärs-"champagnen" och den var väldigt god, kan jag meddela.

Däremellan åt jag semla med en viss politisk chefredaktör och fick höra det senaste skvallret från densammes redaktion. Men allt lämpar sig minsann inte för bloggens transparens!

/Gunilla

No comments:

Post a Comment