29 March 2009

PiaMe bloggar!

NEW YORK Min favoritskribent i Gömda-soppan, pseudonymen PiaMe som tidigare skrivit mycket på bland annat Monica Antonssons blogg, har avancerat från snyltbloggarnas glada men undanskymda skara, till att ha en egen blogg!

Uppdatering: Haha, jag lyckades länka till ett av söndagens planerade brunchställen här i New York, nämligen Tini i Red Hook (fast vi ska nog inte till Red Hook utan till Williamsburg). Här är korrekt länk: http://piamedmera.blogspot.com. Tack, Annette!

Missa inte de citat PiaMe letat fram som visar hur olika journalister i Journalisten genom åren uppmärksammat oheliga allianser i medienätverken.

Kolla också den skämtteckning hon snott, om hur allsköns bloggare kräver sanning och objektivitet. Den teckningen hade kunnat illustrera den krönika jag skrev nyligen för Medievärlden.

/Gunilla

3 comments:

 1. Länken går inte till Pia, eller det kanske den gör...
  I så fall har hon ett trevligt ställe!

  ReplyDelete
 2. Hej Gunilla,
  Letar efter bra boendealt. för den efterlängtade NY-resan 8-12 maj 2009 för mig och min kompis, två 40-åringar, jag boendes i Sthlm och kompisen i North Carolina. Hyr du fortfarande ut och om så hur får vi kontakt? Vänlig hälsning Tove (tove.brodin@kriminalvarden.se)

  ReplyDelete
 3. Tove,

  http://harlemhomeawayfromhome.blogspot.com/2008/06/lediga-dagar.html

  Se länkrna där, och återkom om ni är intresserade! Jag har f n inga bokningar alls under våren.

  ReplyDelete